• Reserveringen: 075 67 05 315

Reviews

Schrijf een review over ons

 
 
 
 
 
.
Monica schreef op 8 december 2016:
Wij hebben vanavond nog een fotoshoot op de zaak dus het leek ons handig om eten te bestellen. Oscar's was een buitengewoon goede keuze! Wat hebben wij heerlijk gegeten, onze complimenten!!!!
Glenn schreef op 1 december 2016:
Namens mijn familie, bedank ik jullie hartelijk voor het heerlijke eten op de 80e verjaardag van mijn moeder. Het motto" Eet het en je weet het" hebben jullie waar gemaakt!
sairoen schreef op 21 november 2016:
Zaterdag 19 nov 2016 hebben jullie je weer eens bewezen, het eten was helemaal zoals altijd TOPPPPP!!! Moest ff gezegd worden, Groetjes tante van Rabia:)
Fauzia Pirbux schreef op 5 oktober 2016:
1 oktober 2016 Beste Oscar's Crew.Onze complimenten voor het overheerlijke eten en de goede service Bediening was ook zeer vriendelijk en professioneel. Faisel nogmaals heel erg bedankt: Top Avond!! Super!! Ga zo door!!!!!!!
Ashley Sardjoe schreef op 4 september 2016:
Geweldige avond! Super lekker eten en goed verzorgd! Oscar catering is geweldig. Bedankt voor de goede zorgen!
Hendrik Sardjoe schreef op 4 september 2016:
Top avond, avond van mijn zoon is perfect mede door Oscars Catering. Ga zo door.
Farina Balaydin schreef op 4 september 2016:
Zoals altijd was het eten heerlijk!
Fam.Panday Jairam schreef op 4 september 2016:
Vrijdag 2 mei 2014 heeft Oscar's voor de catering gezorgd bij het promotiefeest van onze dochter Pushpa in zalencentrum de Brug te Reeuwijk. Wij kunnen niet anders zeggen dan subliem. Het was voortreffelijk verzorgd, bediening uitstekend, en the food was great. Van heel veel gasten complimenten gekregen, die we bij deze aan jullie doorgeven. Nishal bedankt voor het meedenken en de top service. Ook aan onze dank aan de jongens voor de bediening. Tot de volgende keer.
Bugaboo schreef op 4 september 2016:
The food was great again! We had a awesome lunch! Thanks so much!
Chareita Smit schreef op 4 september 2016:
Vorig jaar op het feestje van mijn man’s 50ste verjaardag, toen jullie de catering voor ons verzorgde, heeft IEDEREEN genoten van het eten! Men heeft mij tot lang na de verjaardag nog complimenten gegeven over de kwaliteit, smaak en hoeveelheid! Men heeft lekker en veel kunnen eten. En dit is belangrijk voor Surinamers weten dat je genoeg kunt eten maar ook dat het lekker is. Als ik weer iets heb dan zal ik zeker aan jullie denken. Ik wens jullie dan ook veel succes verder toe.
Geeta schreef op 4 september 2016:
Shanghai hotel te Delft. 1 maart 2014. Eten was weer superheerlijk!!! Hebber nu weer trek in!!!! Netjes schoon en bovenal zoooooo lekkerrrr! Top bediening???? keep it up!
Faroek schreef op 4 september 2016:
Afgelopen vrijdag weer heerlijk genoten van het eten en de uitstekende service! Bedankt weer en tot de volgende party!
Niamat schreef op 4 september 2016:
Ik was een berichtje aan het typen en zag de vernieuwde website. Wat mooi zeg, het eten daar krijg ik trek van. Oscars you are the best!
Sadal schreef op 4 september 2016:
Iedereen heeft genoten en gegeten, zeker een aanrader!
stanlen en Wiah Bestman schreef op 4 september 2016:
Afgelopen zaterdag heb wij heerlijk genoten van de gerechten van oscar catering. Onze gasten waren ook zeer tevreden! Een zeer professionele en vriendelijke crew... Good job guys!!
Rishi Jhinkoe schreef op 4 september 2016:
Heerlijk gegeten!! Perfecte Service!! Zeker een aanrader!!
Dewa Bahorie schreef op 4 september 2016:
Mijn zoon is 1 geworden en ik heb zoals gewoonlijk weer lekker eten besteld bij OSCAR.... Super goed en lekker. Je krijgt echt waar voor je geld. Boys jullie zijn top.. En ik bestel weer snel voor de volgende feestje. Gr, Dewa.
Rosanna schreef op 28 mei 2016:
Ons verjaardagsfeest voor 80 man op zaterdag 21 mei jl. was super geslaagd door het heerlijk Surinaams eten. Prettig dat er een basismenu is waarin na overleg een maatmenu ontstaat. Heerlijke site en geroosterde kip, maar ook voor vegetariers was er genoeg. En ook heerlijk dat er genoeg kouseband was. Ook de service en bediening zijn top!
San schreef op 25 mei 2016:
Heren, afgelopen zaterdag in Diva rdam van jullie eten genoten, echt niet normaal lekker. Die sate was verslavend. Echt klasse en ik kijk ernaar uit komende zaterdag want dan staan jullie bij ons! Toppieeeeee
Anita schreef op 17 maart 2016:
Beste Nishall and Crew, Ik heb jullie al meerdere keren gereserveerd en ook dit keer waren jullie geweldig. Alles was keurig verzorgd en het eten was verrukkelijk. En niet te vergeten jullie goede service. Ik kan jullie een ieder aanbevelen die hun feestje tot een succes wil maken. Zeker voor herhaling vatbaar. En tot het volgende feestje.