• Reserveringen: 075 67 05 315

Reviews

Schrijf een review over ons

 
 
 
 
 
.
Durk schreef op 23 juli 2014:
5 oktober heb ik mijn 50ste verjaardag gevierd met jullie overheerlijke gerechten. Iedereen was enthousiast over de variatie, kwaliteit en originaliteit. Het eten was in één woord super!!!Fantastisch uitgestald bij ons thuis en zo fijn dat je dan ook nergens meer naar om hoeft te kijken. Nogmaals bedankt.
Rafi en Marc schreef op 23 juli 2014:
Nishall, Bijzonder bedankt voor de goede catering op onze house warming / 40ste jaardag, waar jullie hebben gecatered voor pakweg 90 man. De genodigden van gemengde samenstelling vonden het eten verrukkelijk en hebben zich meerdere keren aan een bord gewaagd. Zelfs de oudere surinaamse genodigden vonden jullie eten en verzorging fantastisch en die zijn in mijn ervaring over het algemeen behoorlijk kritisch. Top job en je hebt er een hoop positieve referenten bij. Succes met de business en dank aan Faizal en z'n team.
Junita en Preet schreef op 23 juli 2014:
Beste Nishall, bij deze nogmaals bedankt voor het heerlijke eten en niet te vergeten het vriendelijke personeel! Jullie hebben uitstekend onze bruiloft van 325 man gecatered, wij en onze gasten waren zeer tevreden, en het eten was heerlijk. Helaas heb ik zelf niet van alles kunnen proeven, maar wat ik gegeten heb was super. Vooral jullie bamie sambal is me goed bijgebleven :) Wellicht tot het volgende partijtje! Hartelijke groet, Junita en Preet (bruiloft 13 aug 2010)
Sandhya schreef op 23 juli 2014:
Hey Nishal en crew, Bedankt voor het lekkere eten en service afgelopen zaterdag in Belgie. Het was echt heerlijk en iedereen heeft genoten. Ik heb vandaag weer lekker "na gesmulled". Oscar's Catering goes international!! Ps. Was gezellie hoor met Ajay!!
Naveen schreef op 23 juli 2014:
Hoi Oscar's Catering, Heb 27 augustus 2010 weer mogen genieten van jullie heerlijke eten in Ridderkerk, als ik eraan terug denk krijg ik weer spontaan trek. Het zag er allemaal tip top uit en de uitstraling was super. De knoop is voor mij nu doorgehakt, volgend jaar boek ik jullie voor mijn huwelijk. Zal deze week telefonisch contact opnemen. Ga zo door en tot de volgende party. Groeten Naveen.
Wiresh en Bhaia Droep schreef op 23 juli 2014:
Beste Oscar's crew, Het eten van Oscar's Catering is verrukkelijk. Elke keer weer genieten wij van jullie eten. Vooral die sauto soep en Tjaumin Smile Ga zo door en tot de volgende spetterende party met Oscar's Catering! Groetjes, Wiresh en Bhaia Droep
Ghaitrie schreef op 23 juli 2014:
Beste Nishall en crew, Veel dank voor jullie inzet om de catering voor de 40e verjaardag van mijn man te verzorgen. Mijn complimenten voor het feit dat de omstandigheden geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de catering. De gerechten waren zoals we van jullie gewend zijn SUPERLEKKER! Ik kijk alweer uit naar het volgende feestje. Groetjes, Ghaitrie
Howard schreef op 23 juli 2014:
Beste Oscar's Catering, Het eten was zoals gewoonlijke verukkelijke. Onwijs goed, zowel mijn collega's van het werk hebben voor het eerst echt lekker Surinaams gegeten!! Daar zal zeker vanuit het werk een catering verricht moeten worden op onze bedrijfsfeest in december 2010.p.s. Sambel van garnalen is zooooo lekkerrrr!
Hogeschool Utrecht schreef op 23 juli 2014:
Het eten was echt fantastisch. Werkelijk verrukkelijk!!! Ook netjes op tijd geleverd!!! Wij gaan hier zeker nog een zeker gebruik van maken. Hogeschool Utrecht
Sailin Lakhi & fam. schreef op 23 juli 2014:
Beste "Oscars Catering" graag wil ik via deze weg jullie bedanken voor jullie uitgebreide goede service .. met een perfecte smaak erin. Het eten was super lekker en echt heel uitgebreid alle gasten hebben genoten van jullie eten, met de vraag hoe vonden jullie het feest was het antwoord : "Eten was heerlijk" Wij hebben zeer genoten van jullie heerlijke maaltijden, en zal jullie zeker bij elk ander gelegenheid benaderen. Wij wensen jullie nog veel succes met het voortzetten van jullie catering. Mvg, Sailin Lakhi & fam.
Deepa schreef op 23 juli 2014:
Beste Nishall, Ik wil jullie allen heel hartelijk bedanken voor de verzorging van het het eten op zaterdag 2 oktober in Almere. Het eten was erg lekker, goed op smaak en goed verzorgd. Jullie hadden veel eten gestuurd en het was meer dan voldoende. Ik wens jou en jullie team heel veel succes toe.
Fam. Jangbahadoer en Fam. Muradin schreef op 23 juli 2014:
Beste Oscar's Catering, Bij deze willen we jullie ontzettend bedanken voor het heerlijke eten op de bruiloft. We hebben heel veel complimenten gekregen over het eten. Het was een super bruiloft mede dankzij jullie gerechten. Keep up the good work !! Wink Fam. Jangbahadoer en Fam. Muradin
Jeffrey en Diana schreef op 23 juli 2014:
Yooo!!! het eten was echt super goed, ik heb echt heerlijk genoten van deze heerlijke dag. de saoto was echt masterlijk en de bami en sate ook!!!.... nog bij deze hartelijk bedankt voor alle goede zorg en tot gauw. Jeffrey en Diana (29-10-2010) Feestzaal Rhone Amsterdam
Jamil schreef op 23 juli 2014:
Het eten op onze bruiloft was erg lekker, alle gasten hebben ervan genoten!! Bedankt voor het heerlijk eten! met vriendelijke groet, Jamil
Nizaam Music en Showband schreef op 23 juli 2014:
Hey Guys, Mijn (onze) Complimenten hoor... Super lekker en wat ook heel belangrijk is... de SERVICE... Helemaal top... En zo hoort het ook... Dus peoplezzz... De Surinaamse Keuken met ongekende Klasse... Neem Oscars Catering en laat je verrassen...!!!!! Jullie zijn goed bezig... Greetzzzz, Nizaam Dahoe Hussain. Crewmember Music & Showband Lexes.
A.Pahalwan schreef op 23 juli 2014:
Wat sta ik er mooi op. Keep up the good work! Greetz. Aswin&Sharazna
Zarina & Stefan schreef op 23 juli 2014:
Hi guys (& Nishall), Alle gasten en wijzelf waren vol lof over het overheerlijke uitgebreide buffet op ons huwelijksfeest afgelopen zaterdag. Dank jullie wel voor de uitstekende service en correcte bediening! Zarina & Stefan
BHS Crew schreef op 23 juli 2014:
Hey jongens, Vanuit alle hotels krijg ik complimenten over het heeerlijke eten! Iedereen heeft ontzettend genoten en er wordt nu nog over nagepraat. Bedankt voor jullie goede zorgen en Nishall bedankt voor de gezelligheid Cool! Groetjes, BHS Crew
Mevr. L. Ghiraw schreef op 23 juli 2014:
Hallo Nishall en medewerkers, Alle gasten en ook wij zijn hartstikke blij met de goede service en het lekkere eten op de receptie van mijn dochter op 12 maart 2011. Alles is perfect verlopen. Heb helemaal geen klachten. Niets te klagen ! Bedankt en zeker tot de volgende keer !! Mevr. L. Ghiraw
Gaytrie en Avinandha Rams schreef op 23 juli 2014:
Nishaal en Ajai, Jullie waren weer geweldig!! Het eten was heerlijk, ook de dag erna. We hebben er erg van genoten en dat vonden de andere medewerkers van OHM ook!! Wij zullen jullie aan een ieder aanbevelen omdat jullie dit verdienen! Bedankt hiervoor. Gaytrie Ramsoedh en Avinandha Ramsoedh (van Stiching OHM) :)